Wij begeleiden …
met Zorg, Aandacht én Liefde

In 2006 hebben wij, Mathieu en Dennis Vermey, broers, Vermey Uitvaartzorg opgericht. Een eigentijdse uitvaart, persoonlijk, liefdevol en betrokken. Wij begeleiden…met Zorg, Aandacht én Liefde.

Wij staan klaar om jou te helpen

Denk je bij een uitvaart al snel aan standaard mogelijkheden? Niet doen. Met elkaar zorgen we dat de uitvaart een passend afscheid wordt van wie iemand was en/of hoe we iemand willen blijven herinneren.

Wij weten hoe belangrijk het is om te luisteren en aandacht te hebben voor alle emoties. Naast het praktisch ontzorgen is dat waar wij veel ruimte voor maken. We kijken welke wensen er zijn, zodat we kunnen meedenken over alle mogelijkheden. Samen zorgen we voor een passend afscheid.

Wij zien dat afscheid als een eerbetoon aan het leven. Elk leven mag gevierd worden, hoe oud of jong iemand ook is geworden. Echter, verdriet is er altijd! Voor nabestaanden is een passend afscheid de basis voor het volgende hoofdstuk. Het begin van een fase zonder de persoon die ze zo gaan missen. Wanneer in die belangrijke periode ‘alles klopt’, is er rust en ontstaat er ruimte voor goede rouwverwerking.

Wij zijn …
Vermey Uitvaartzorg

Vermey Uitvaartzorg bestaat uit de broers Dennis en Mathieu. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en doen nét dat stapje extra, hebben oog voor detail en een warme open houding naar jou en de mensen om je heen. Zowel voor, tijdens én na de uitvaart. Mocht je meer willen weten over wie wij zijn, klik dan op de button onder de foto’s.

Wij verzorgen al ruim 15 jaar persoonlijke uitvaarten in jouw omgeving. Daarmee zijn we een begrip geworden. Het is onze ambitie om iedere uitvaart zo persoonlijk, betrokken en respectvol mogelijk te verzorgen.

Mathieu

‘Het grote gemis begint pas wanneer er verwacht wordt weer te kunnen functioneren in de maatschappij.
Niet tijdens alle aandacht en zorg van een uitvaart’

Mathieu
dennis

‘Een overlijden heeft net als het bestaan een begin en eind. Tegenstrijdig en toch verbonden. Het één kan niet los staan van het ander. Het is zeer waardevol om dat te mogen mee(be)leven’

Dennis