Wat te doen bij een overlijden

Bel ons! Wij zijn dag en nacht bereikbaar. In overleg komen wij (direct) naar u toe.

Wat wij doen is luisteren. Wij zorgen voor aandacht en rust.

Stap voor stap bespreken wij de wensen om een passend afscheid te verzorgen. Zorg voor de overledene! Wij maken de laatste respectvolle zorg (het zogenoemde afleggen) bespreekbaar: zorgen wij hiervoor of wilt u dit zelf doen?

Wij leggen contacten en maken afspraken om de uitvaart perfect te organiseren.

Opbaren

Thuis opbaren of in een rouwcentrum? Met elkaar bespreken we wensen en mogelijkheden.

In ons uitvaartcentrum beschikken wij over een afscheidskamer. Hier is het mogelijk om op te baren en afscheid te nemen in een warme, intieme en sfeervolle omgeving. Indien gewenst kunt u dag en nacht afscheid nemen. U krijgt een eigen sleutel. Vanuit ons rouwcentrum is het ook mogelijk, in samenwerking met het aangesloten Zalencentrum St. Joseph, condoleances en uitvaartdiensten te verzorgen. Ons uitvaartcentrum is gelegen aan de Heiliglevenstraat 2, 3417 HL Montfoort.

Rouwdrukwerk

Ieder mens is uniek, daarom maken wij drukwerk persoonlijk. Een eigen foto, specifieke kleuren, wij ontwerpen en denken mee.

Vele mogelijkheden

Een zwarte rouwauto of een witte, een traditionele uitvaartkist of een van steigerdelen, wel of geen rouwadvertentie, een uitvaart in besloten kring of juist expressief. Vele mogelijkheden, wij verzorgen, stap voor stap.

Uitvaart in kaart

Waar wordt er afscheid genomen: in de kerk, de aula van het crematorium, of gaan we op zoek naar andere mogelijkheden…Wij begeleiden.